Despre noi


SC PRYKOP SRL cu sediul in Timisoara str Tolstoi nr 2/c , CUI RO18436356, functioneaza avand ca activitate principala  CASA DE EXPEDITII - “ACTIVITATI ANEXE TRANSPORTURILOR” si ca transoprtator prin mijloace proprii detinute.

         Infiintata in anul 2006  firma PRYKOP s-a dezvoltat treptat acoperind o paleta variata a transporturilor pe zona extracomunitara efectuand transporturi regulate cu destinatia Ucraina,  Belarus, Rusia, etc.
      Avand ca resure parcul auto propriu, precum si o gama larga a subcontractantilor si partenerilor specializati pe anumite ramuri din domeniul transporturilor, firma PRYKOP dispunane asadar de camioane cu sarcini utila între 1.500 si 22.000 kg ajungand pana la un volum util de 120 mc.

Pentru mijloacele de transport puse la dispozitie, fie ele prelate sau dube,  asigurarea CMR in cazul marfurilor transportate  poate ajunge sau depasi suma de  500.000 EUR.

PRYKOP  ofera  solutii de logistica  sigure si rapide, acestea putand fi personalizate fiecarei cerinte in parte in functie de categoria  marfurile transportate:

• marfuri generale;
• marfuri periculoase ( ADR) si frigorifice;
• marfuri agabaritice;
• marfuri urgente si express.

  Punctul nostru forte il reprezinta transportul international avand ca destinatie sau punct de plecare zona extracomunitara si anume fostele state membre ale Uniunii Sovietice. (Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina , Uzbekistan etc).

     Ca performante logistice,  firma PRYKOP   reuseste cu usurinta efectuarea doar pe relatiile Romania-Rusia-Ucraina a peste 1000 transporturi in cursul unui singur an , pentru beneficiari din domeniul electronicii, automotive, industria lemnului,etc.
Una din prioritatile firmei noastre este optimizarea costurilor si a timpilor de transport in favoarea clientilor nostri.  Acest lucru ne permite planificarea rationala, identificarea rapida a problemelor si evaluarea corecta a alternativelor pentru gasirea solutiilor celor mai adecvate.

      PRYKOP   îşi impune desfăşurarea unei activitati în conformitate cu  cerinţele de ultima generatie din domeniul logistic,  imbinand cu armonie si in acelasi timp  rigurozitate exigentele legate de calitate, eficienta si promptitudine.